MOL Bubi díjszabás magánszemélyek részére

Terméknév MOL Bubi
24 órás jegy
MOL Bubi
72 órás jegy
MOL Bubi
hetijegy
MOL Bubi
negyedéves bérlet
MOL Bubi
féléves bérlet
MOL Bubi
éves bérlet
Promóciós ár 1 5 000 Ft 8 000 Ft 12 000 Ft
Normál ár 500 Ft 1 000 Ft 2 000 Ft 7 800 Ft 12 500 Ft 18 900 Ft
Kupon ár 2 5 000 Ft 8 000 Ft 12 000 Ft
Kaució 3 25 000 Ft 25 000 Ft 25 000 Ft
Használati díjra
felhasználható keret
1 000 Ft 3 000 Ft 5 000 Ft
Bérelhető kerékpár 1 db 1 db 1 db 4 db 4 db 4 db
Megvásárolható
 • érintőképernyős terminál
 • MOL Bubi app
 • molbubi.bkk.hu
 • érintőképernyős terminál
 • MOL Bubi app
 • molbubi.bkk.hu
 • érintőképernyős terminál
 • MOL Bubi app
 • molbubi.bkk.hu
 • BKK Ügyfélközpont
 • BKK Ügyfélközpont
 • BKK Ügyfélközpont

TOVÁBB A VÁSÁRLÁSHOZ

Érvényes jeggyel vagy bérlettel a MOL Bubi bringák használata az első 30 percben minden egyes bérlés alkalmával díjmentes. 30 percen túli folyamatos használat esetén külön használati díjat is kell fizetni, amelynek összege a túlhasználat idejétől függően fokozatosan emelkedik.

JEGYINFORMÁCIÓK

Hol vásárolható jegy?

MOL Bubi jegyet a gyűjtőállomáson érintőképernyős termináloknál, a molbubi.bkk.hu weboldalon, vagy mobilalkalmazáson keresztül bankkártyával vásárolhat.

Meddig érvényes a jegy?

A jegyek érvényességi ideje a vásárlás időpontjában (nap, óra, perc) kezdődik, és 24 óra, 72 óra vagy 7 nap elteltével jár le.

Mit jelent a kaució? 3

A jegy megvásárlásakor az ön bankszámláján – kerékpáronként – 25.000 forintot előzetesen zárolunk. A jegy érvényességi idejének lejártakor – tehát 24 óra, 72 óra vagy 168 óra múlva – történik az elszámolás, amikor ebből az összegből levonjuk a megvásárolt jegy árát; ha 30 percen túl használta a biciklit, akkor annak a díját, valamint az áfás számla postázási költségét, amennyiben ön ez utóbbit előzetesen kérte. Az összeg felszabadítása a bankkártyáját kibocsátó társaság vagy bank eljárásrendjétől függően, az általa meghatározott időtartamon belül kerül sor.

BÉRLETINFORMÁCIÓK

Hol vásárolható bérlet?

MOL Bubi bérlet vásárlására a BKK Ügyfélközpontjaiban van lehetőség. A személyes ügyintézést megkönnyíti az előregisztráció, amit a rendszer honlapján (molbubi.bkk.hu), vagy az ingyenes mobilalkalmazáson keresztül tehet meg. MOL Bubi bérletek esetében a felhasználható keretekkel a díjmentes 30 percen túli használat díját lehet kiegyenlíteni.

Meddig érvényes a bérlet?

A bérletek érvényességi ideje a megvásárlást követő aktiválás időpontjában (nap, óra, perc) kezdődik, és 3, 6, illetve 12 hónap elteltével jár le.

Mit jelent a promóciós ár? 1

Amennyiben hozzájárul ahhoz, hogy számára a BKK Zrt. az Adatkezelési Tájékoztatóban foglalt feltételek szerint üzletszerzési célú üzeneteket küldjön, promóciós árú hozzáférési díj ellenében vásárolhatja meg a MOL Bubi bérletet.

KUPONINFORMÁCIÓK 2

Hol vásárolható kupon?

A MOL Bubi kupon megvásárlására a BKK Központi Ügyfélszolgálatán (1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19–21.) van lehetőség.

Ki válthatja be a kupont?

A MOL Bubi kupon beváltója hozzájárul ahhoz, hogy számára a BKK Zrt. az Adatkezelési Tájékoztatóban foglalt feltételek szerint üzletszerzési célú üzeneteket küldjön. A megvásárolt, egyedi azonosítóval ellátott kuponok nem névre szólóak, 14. életévüket betöltött, magyarországi lakóhellyel rendelkező személyek jogosultak a kupon beváltására a BKK Ügyfélközpontjaiban.

Meddig érvényes a kupon?

A MOL Bubi kupon a kiállításától számított 3, 6, vagy 12 hónapon belül váltható be bérletre, a beválthatóság időtartamát a kupon által képviselt bérlet típusa határozza meg. A kiváltott bérlet érvényességi ideje a szerződéskötést követő aktiválás időpontjában (nap, óra, perc) kezdődik és 3, 6, illetve 12 hónap elteltével jár le. MOL Bubi kuponnal kiváltott negyedéves, féléves vagy éves bérlettel rendelkező felhasználók bankszámláján nem kerül zárolásra a 25.000 Ft kaució.

TOVÁBBI AJÁNLATAINK

Szemeszter bérlettel olcsóbb a féléves MOL Bubi bérlet?

A vásárlás napján érvényes tömegközlekedési szemeszterbérlettel rendelkező köz- és felsőoktatásban részt vevő diákok normál áron 10 000 Ft-ért, promóciós áron pedig 6 400 Ft-ért vásárolhatnak féléves MOL Bubi bérletet.

Éves tömegközlekedési Budapest-bérlettel rendelkezők számára is olcsóbb az éves MOL Bubi bérlet

A vásárlás napján érvényes éves tömegközlekedési Budapest-bérlettel rendelkezők normál áron 9 450 Ft-ért, promóciós áron pedig 6 000 Ft-ért vásárolhatnak éves MOL Bubi bérletet.

EGYÉB DÍJAK

A MOL Bubi kártya elvesztése, megsemmisülése vagy megrongálódása esetén a kártya pótlásának díja 500 Ft. Amennyiben a MOL Bubi kártya használhatatlanná válása a rendeltetésszerű használat során következett be, akkor a kártya pótlásának díja nem terheli a felhasználót.
Az elektronikus tranzakcióról igényelt áfás számla díja 500 Ft.