Múzeumból múzeumba MOL Bubival!

A Múzeumok Éjszakája rendezvény idén is színes programokat kínál. Hogy közülük minél többet meg tudjon látogatni, érdemes 2016. június 25-én MOL Bubira pattannia, és két keréken megközelítenie a részt vevő múzeumokat. A Múzeumok Éjszakája karszalag mellé most kedvezményre jogosító szórólap is jár, amellyel a „Múzeumból múzeumba negyedéves MOL Bubi bérlet” fél áron, csak 3900 Ft-ért* vásárolható meg.

*Amennyiben hozzájárul ahhoz, hogy a BKK Zrt. az Adatkezelési Tájékoztatóban foglalt feltételek szerint üzletszerzési célú üzeneteket küldjön, illetve a karszalag mellé kapott szórólapot bemutatja és leadja a BKK Ügyfélközpontjaiban, fél áron vásárolhatja meg a bérletet.

Miért jó választás a Múzeumok Éjszakáján is a MOL Bubi?

Mert szinte minden belvárosi múzeum közelében található gyűjtőállomás, vagyis a kiállításokra gyorsan és kényelmesen érkezhet kerékpárral.

Hogyan vásárolható meg a „Múzeumból múzeumba negyedéves MOL Bubi bérlet”?

2016. június 14. és július 14. között a BKK Ügyfélközpontjaiban személyes szerződéskötés útján lehet megvásárolni a karszalag mellé kapott szórólap bemutatásával és leadásával. A személyes ügyintézést megkönnyíti az előregisztráció, amit a molbubi.bkk.hu honlapon, vagy az ingyenes MOL Bubi mobilalkalmazáson keresztül tehet meg.

Miért érdemes bérletet vásárolni?

A MOL Bubi bringák éjjel-nappal bérelhetők a hét minden napján a főváros 98 pontján. Akár munkába vagy iskolába indulna reggel, esetleg ebédszünetben szaladna el valahová, vagy az esti programjáról térne haza, bérelhet kerékpárt. A negyedéves MOL Bubi bérlet 90 napig érvényes, ez idő alatt korlátlan számú bérlésre jogosít. Az első 30 perc kerékpározás mindig díjmentes. Amennyiben ezt túllépi, külön használati díjat is kell fizetnie.

A MOL Bubi közbringarendszert a 14. életévüket betöltött, magyarországi lakóhellyel rendelkező személyek vehetik igénybe.

A közbringarendszer használatáról bővebb információkat itt és itt talál.

A Múzeumbuszokról szóló tájékoztatóért kattintson ide!