A MOL Bubi buli, érdemes kipróbálni!

A MOL Bubi buli, ezt már sokan tudják. Bizonyára vannak olyanok is, akik régóta szemeznek a zöld bringával, de sosem merték kipróbálni. A közbringa használata egyszerű, erről bárki megbizonyosodhat, ha ellátogat az alábbi rendezvényekre és a közelükben található MOL Bubi gyűjtőállomásokhoz. Munkatársaink segítségével minden érdeklődő megtapasztalhatja, hogy milyen könnyű használni a közbringákat.

2015. májusi rendezvények:

2015. május 9., Margitsziget – Európa-nap

Egész napos rendezvénnyel ünnepli az Európai Unió születésnapját a Miniszterelnökség, a Fővárosi Önkormányzat, a Budapesti Közlekedési Központ és az Európai Parlament a Margitszigeti Atlétikai Centrumban. Az ingyenes rendezvényen minden korosztály találhat érdekes programot. A fesztiválon koncertek, ismeretterjesztő és sportprogramok, interaktív játékok, színielőadások várják a megjelenőket.

Ki lehet próbálni Budapest „legzöldebb”, Európai Uniós forrásból kiépített közösségi közlekedési eszközét, a közbringát is. Az érdeklődőket a BKK munkatársai a Centenáriumi emlékmű mellett található MOL Bubi gyűjtőállomásnál várják 10 és 18 óra között. Bárki tehet egy próbakört, hogy megtapasztalja, milyen könnyen használhatók az almazöld kerékpárok és a gyűjtőállomások.

További információk:

2015. áprilisi rendezvények:

2015. április 11., Hősök tere – Fesztiválnyitó Promenád

Április 11-én, szombaton tartják a Budapesti Tavaszi Fesztivál nyitórendezvényét, a Promenádot. A Fővám térről, a Városháza parkból és a Szent István térről mintegy hatszáz hivatásos és amatőr táncos, énekes, zenész indul el, hogy hirdesse a tavasz kezdetét. Az Andrássy úton végighaladó menetet a Liszt Ferenc téren és a Kodály köröndön, illetve a felvonulás végállomásán, a Hősök terén változatos produkciók várják.

A felvonulókhoz bárki csatlakozhat. Aki ezt MOL Bubi kerékpárral teszi, az BKK-s ajándéktárgyakat, valamint tavaszi fesztiválos ajándék koncertjegyeket kaphat a Hősök tere–Andrássy út kereszteződésénél található gyűjtőállomáson 11 és 14 óra között; érdemes tehát élni ezzel a lehetőséggel, és MOL Bubi bringával csatlakozni a menethez.

Ugyancsak ennél a gyűjtőállomásnál egy MOL Bubi biciklivel 11 és 14 óra között próbakört tehet, aki eddig még nem próbálta.

A Promenádról itt találtok információkat.

2015. április 22., Keleti pályaudvar, Föld Napja

Április 22-én, szerdán rendezik a Föld napját. Ebből az alkalomból a Budapest parkjait, zöldterületeit gondozó FŐKERT, a köztisztaságért felelős FKF Zrt. és a főváros közlekedésszervező társassága, a BKK Zrt. a Baross téren, a Keleti pályaudvar előtt közös rendezvénnyel vár minden érdeklődőt, akinek fontos a fenntarthatóság eszméje, a környezet védelme.

A 11 és 16 óra között a környezettudatosságot, a szelektív hulladékgyűjtés fontosságát népszerűsítő, valamint a három fővárosi társaság tevékenységét, környezetvédelmi erőfeszítéseit bemutató programokon lehet majd részt venni. Ezenkívül lesz sportolási, pihenési lehetőség, a legkisebbeket gyermekprogramok várják. Aki még nem ismeri, nem próbálta ki Budapest legújabb és „legzöldebb” közösségi közlekedési eszközét, a MOL Bubit, az a Keleti pályaudvar Thököly út felőli oldalánál található gyűjtőállomásnál tehet egy próbakört az almazöld biciklin. Munkatársaink segítségével minden érdeklődő megtapasztalhatja, hogy milyen könnyen használhatók a közbringák.

2015. április 25., Margitsziget, Tedd meg MAGADÉRT!

Április 25-én, szombaton Tedd meg MAgadért! címmel egész napos ingyenes programokkal vár minden érdeklődőt a FŐKERT a Margitszigeten. Az egész napos családi rendezvényen virágültetési Guinness-rekord-kísérletben, koncerteken, divatbemutatón, változatos gyermekprogramokon vehet részt mindenki, akinek fontos a környezet védelme.

Ha valaki még nem ismeri, vagy eddig nem próbálta ki Budapest legújabb és legzöldebb közösségi közlekedési eszközét, a közbringát, azt munkatársaink a margitszigeti MOL Bubi gyűjtőállomásnál várják 10 és 18 óra között. Bárki tehet egy próbakört, hogy megtapasztalja, milyen könnyen használhatók az almazöld kerékpárok és a gyűjtőállomások.

További információk:

2015. április 25., Műegyetem rakpart, Dunai Regatta

Április 25-én, szombaton tartják az idei Dunai Regattát, melyen 12 magyar és 2 amerikai egyetem evezős csapata száll vízre. Az egész napos ingyenes fesztiválon látványos sportesemények, koncertek és változatos programok is várják a látogatókat.

Aki pedig még nem ismeri, nem próbálta ki Budapest legújabb és legzöldebb közösségi közlekedési eszközét, a közbringát, azt munkatársaink a Műegyetem előtt található MOL Bubi gyűjtőállomásnál várják 13 és 18 óra között: bárki tehet egy próbakört, hogy megtapasztalja, milyen könnyen használhatók az almazöld kerékpárok és a gyűjtőállomások.

További információk: