Tippek

mol_bubi

MOL Bubi gyűjtőállomások

2020. július 9-étől már 158 MOL Bubi gyűjtőállomás üzemel
Az aktuális térkép letölthető innen.


mol_bubi

Kerékpárral az M3-as metró felújítása idején

A MOL Bubi közbringarendszer remek közlekedési alternatíva az M3-as metrópótlás ideje alatt is. A rekonstrukcióval érintett fontosabb csomópontokban is kerékpárra pattanhat a MOL Bubi gyűjtőállomásoknál. Hogy meg tudja tervezni utazási idejét az almazöld bringával, a térképen szürkével jelölt körök mutatják, átlagosan hány perc kerékpározással érheti el a metrópótlással érintett területet. A kerékpározás-barát útvonalak használatát azoknak is ajánljuk, akik saját kerékpárral indulnak útnak. A biciklizés hatékonyan kombinálható egyéb közösségi közlekedési eszközök használatával, sőt a fontosabb csomópontok B+R parkolóiban a saját kerékpárokat biztonságosan el is helyezhetik. A kombinált utazási lehetőséget támogatja, hogy egyes közösségi közlekedési járműveken lehet kerékpárt szállítani: számos villamos, troli- és autóbusz, hajó, HÉV, illetve vasútvonal is alkalmas erre. Nézze meg a metrópótlással érintett terület kerékpáros közlekedési lehetőségeit bemutató térképet, és közlekedjen MOL Bubival az M3-as metró felújítása idején is!

Mielőtt MOL Bubi bringára pattanna, tervezze meg útját az ingyenes BKK FUTÁR utazástervező mobilalkalmazásban. A térkép teljes méretben letölthető innen.


mol_bubi

Biztosan befejezted a kerékpár bérlését?

Vidd vissza a kerékpárt bármelyik gyűjtőállomáshoz, és a kormányánál fogva, kissé megemelve helyezd be egy szabad dokkolóállásba úgy, hogy a kerék párhuzamos legyen a dokkolózár sínjével. A továbbiakért kattints ide.


mol_bubi

Mit vegyünk fel téli bringázáshoz?

Télen is lehet kényelmesen biciklizni? Igen, a MOL Bubi ilyenkor is jó választás. Hideg időben hajlamosak vagyunk ritkábban kimozdulni, és akkor inkább az autót választjuk, pedig a leggyorsabban télen is a MOL Bubival közlekedhetünk a belvárosban. A közbringákat mindennel felszerelték, ami a biztonságos téli közlekedéshez szükséges. Nekünk csak a megfelelő ruházatról kell gondoskodnunk, és az tulajdonképpen nem tér el az átlagos téli öltözettől. Mire érdemes mégis odafigyelni? Ha néhány tippünket megfogadjátok, még komfortosabb lesz MOL Bubival tekerni a városban.

További információért kattintson ide.


mol_bubi

10 érv, hogy miért tuti a MOL Bubi

Összegyűjtöttünk 10 érvet, hogy miért érdemes használni a MOL Bubit. Olvassa el, és hagyja magát meggyőzni!

A cikk elolvasásához kattintson ide!


mol_bubi

Bringás tudástár

Az újdonságnak számító kerékpárosbarát fejlesztéseink használatához néhány hasznos tanácsot gyűjtöttünk össze kerékpárosoknak és autóvezetőknek is.

További információért kattintson ide.


mol_bubi

Indulási kedvezmények

Indulási árkedvezmények és a közbringa használatának főbb tudnivalói letölthetőek pdf fomátumban innen.