Hároméves a MOL Bubi! – Facebook-nyereményjáték

2017 szeptemberében az érdeklődők egy Facebook-játékban vehetnek részt. A játékra a MOL Bubi Facebook-oldalán közzétett képen feltett kérdésekre a kommentben adott válaszokkal lehet jelentkezni.

A szeptember 4. és 28. közötti játékban minden héten más-más ajándékcsomag találhat gazdára. A heti nyertesek péntekenként a MOL Bubi Facebook-oldalán értesülhetnek a nyereményükről.

A szeptember 4–7. játékhéten 10 db újrahasznált molinóból készült dizájnpénztárcából és újrahasznált molinóból készült dizájntáskából álló csomag talál gazdára.

A szeptember 11–14. játékhéten 10 db újrahasznált molinóból készült dizájnpénztárcából és MOL Bubi pólós Bernát plüssmackóból álló csomag talál gazdára.

A szeptember 18–21. játékhéten 10 db újrahasznált molinóból készült dizájnpénztárcából és MOL Bubi ajándékcsomagból (csengő, lámpa, pumpa, küllőgyöngy, kerékpáros kistáska) álló csomag talál gazdára.

A szeptember 25–28. játékhéten 10 db újrahasznált molinóból készült dizájpénztárcából és újrahasznált molinóból készült dizájntáskából álló csomag talál gazdára.

A játék végén, szeptember 29-én, azok között, akik a 4 egymás utáni héten feltett négy 4 kérdésből legalább az egyikre helyesen válaszoltak, kisorsoljuk a hónap fődíját, az 5 db 2 fő részére szóló CSOPA randijegyet. A randijeggyel két fő próbálhatja ki a Csodák Palotája több mint 250 játékát, valamint 8 tematikus egységében barangolhat, játszhat vagy indulhat felfedezőútra.

Válaszoljon a MOL Bubi Facebook-oldalán az e heti kérdésre, hogy megnyerhesse a hetente sorsolt 10-10 ajándékcsomag vagy az 5 fődíj egyikét!

A játékszabályzat itt olvasható.

A MOL Bubi közbringarendszer igénybevételének lehetőségeiről bővebb információt itt talál, díjszabásáról pedig itt tájékozódhat.

Időtartam: 2017. szeptember 4–28.

A sorsolások időpontjai: 2017. szeptember 8., 15., 22., 29.

Nyeremények:

Szeptember 8.

10 db újrahasznált molinóból készült dizájnpénztárcából és újrahasznált molinóból készült dizájntáskából álló csomag

Szeptember 15.

10 db újrahasznált molinóból készült dizájnpénztárcából és MOL Bubi pólós Bernát plüssmackóból álló csomag

Szeptember 22.

10 db újrahasznált molinóból készült dizájnpénztárcából és MOL Bubi ajándékcsomagból (csengő, lámpa, pumpa, küllőgyöngy, kerékpáros kistáska) álló csomag

Szeptember 29.

10 db újrahasznált molinóból készült dizájnpénztárcából és újrahasznált molinóból készült dizájntáskából álló csomag

Fődíj

5 db 2 fő részére szóló CSOPA randijegy