A regisztráció folyamata

A MOL Bubi közbringarendszert 24 órás, 72 órás vagy hetijeggyel, illetve havi, negyedéves, féléves vagy éves MOL Bubi bérlettel lehet igénybe venni.

Bérletes felhasználó regisztrációs folyamata

A havi, negyedéves, féléves vagy éves MOL Bubi bérletet a molbubi.bkk.hu weboldalon, vagy a MOL Bubi mobilalkalmazáson keresztül lehet megvásárolni.

Egyenleg

A havi bérlethez nem tartozik egyenleg, azonban minden más típusú bérlettel rendelkező felhasználó rendelkezik egyenleggel, melyből az esetlegesen felmerülő túlhasználati díjat levonják. Az egyenleg bármikor ellenőrizhető és feltölthető a molbubi.bkk.hu Felhasználói fiók menüpontján keresztül, vagy a MOL Bubi mobilalkalmazás segítségével, illetve személyesen bármelyik BKK Ügyfélközpontban.
Bérletes felhasználók az egyenleg kimerülésekor figyelmeztető e-mailt kapnak a regisztrációkor megadott e-mail-címre. A közbringarendszer negatív egyenleggel nem használható, vagyis először a tartozást kell kiegyenlíteni.

Bármilyen kérdés merül fel a regisztrációval vagy a használattal kapcsolatban, kérjük, hívja a BKK Központi Ügyfélszolgálatát a +36 1 3 255 255-ös telefonszámon, vagy küldje el a [email protected] címre!

Jegyes felhasználó regisztrációs folyamata

A 24 órás, a 72 órás vagy a hetijegyet az érintőképernyős terminállal rendelkező MOL Bubi gyűjtőállomásnál, a molbubi.bkk.hu weboldalon, vagy a MOL Bubi mobilalkalmazáson keresztül lehet megvásárolni.
Jegyvásárláskor a felhasználó bankszámláján kerékpáronként előzetesen zárolnak 25.000 forintot. A jegy érvényességi idejének lejártakor – tehát 24 óra, 72 óra vagy 7 nap (168 óra) múlva – történik az elszámolás: ebből az összegből levonják a megvásárolt jegy árát, a 30 percen túli kerékpárhasználati díjat, valamint az áfás számla postázási költségét, amennyiben ezt előzetesen kérte. Az összeg felszabadítása – a bankkártyát kibocsátó kártyatársaság és bankjának eljárásrendjétől függően – várhatóan a jegy érvényességi idejének lejártát követő 4–15. banki napon belül lehetséges.

Jegyvásárlást követően e-mailben és SMS-ben is megkapja a 6 számjegyű PIN-kódját, amellyel a közbringarendszert akár azonnal használhatja.