A regisztráció folyamata

Új MOL Bubi terméket már nem lehet vásárolni. A MOL Bubi közbringarendszer 2021-es megújulása előtt ebben az évben november 29-én használhatók utoljára az almazöld kerékpárok. Minden ügyfelünket kompenzálunk, akik érvényes MOL Bubi bérlettel rendelkeznek, de a leállás miatt a meglévő bérletüket már nem tudják teljes mértékben kihasználni.

Bérletes felhasználó regisztrációs folyamata

A havi MOL Bubi bérletet a molbubi.bkk.hu weboldalon, vagy a MOL Bubi mobilalkalmazáson keresztül lehet megvásárolni.

Egyenleg

A havi bérlethez nem tartozik egyenleg, azonban minden más típusú bérlettel rendelkező felhasználó rendelkezik egyenleggel, melyből az esetlegesen felmerülő túlhasználati díjat levonják. Az egyenleg bármikor ellenőrizhető és feltölthető a molbubi.bkk.hu Felhasználói fiók menüpontján keresztül, vagy a MOL Bubi mobilalkalmazás segítségével, illetve személyesen bármelyik BKK Ügyfélközpontban.
Bérletes felhasználók az egyenleg kimerülésekor figyelmeztető e-mailt kapnak a regisztrációkor megadott e-mail-címre. A közbringarendszer negatív egyenleggel nem használható, vagyis először a tartozást kell kiegyenlíteni.

Bármilyen kérdés merül fel a regisztrációval vagy a használattal kapcsolatban, kérjük, hívja a BKK Központi Ügyfélszolgálatát a +36 1 3 255 255-ös telefonszámon, vagy küldje el a [email protected] címre!