Események

mol_bubi

MOL Bubi Mikulás az Erzsébet téri gyűjtőállomásnál

2019. december 5.

Találkozzon idén is a MOL Bubi Mikulással 2019. december 6-án (pénteken), 12 órától a József Attila utca és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán lévő gyűjtőállomásnál! Aki almazöld bringával arra kerekezik, apró meglepetés várja.


mol_bubi

MOL Bubi az Európai Mobilitási Hét Autómentes Hétvégéjén

2019. szeptember 16.

A MOL Bubival is megismerkedhetnek az érdeklődők az Európai Mobilitási Héten megrendezett Autómentes Hétvégén, 2019. szeptember 21–22-én, 10 és 18 óra között az Andrássy úton, az Andrássy út–Nagymező utcai gyűjtőállomásnál. Bemutatjuk a bringák használatát, az alkatrészeket, és lesz kreatív fotófal. Idén ünnepeljük a közbringarendszer 5. születésnapját. Ebből az alkalomból azt is elmondhatják, miért szeretik a MOL Bubit. A részletes programot itt olvashatja: https://bkk.hu/mobilitasihet/


mol_bubi

MOL Bubival a Színházak Éjszakáján

2019. szeptember 12.

2019. szeptember 21-én nyolcadik alkalommal rendezik meg a Színházak Éjszakáját, amely vonzó programkavalkáddal várja az érdeklődőket délutántól egészen másnap hajnalig. A rendezvényhez kapcsolódva 2019. szeptember 12. és 19. között Színházi MOL Bubi jegyet lehet vásárolni a jegy.hu oldalán, ha ott veszi meg a Színházak Éjszakája karszalagot is. 2019. október 20-ig a pedig a karszalag bemutatásával kedvezményes áron, 3900 forintért vásárolhatja meg negyedéves MOL Bubi bérletét a BKK Ügyfélközpontjaiban. További részletekért kattintson ide.


mol_bubi

Bringázzon MOL Bubival a munkába, és nyerjen!

2019. szeptember 9.

Csatlakozzon MOL Bubival a Bringázz a munkába! őszi kampányához, amely 2019. szeptember 9-től 22-ig tart. Töltse le az ingyenes BikeCitizens applikációt, lépjen be egy csapatba – vagy alakítson egyet –, tekerjen, és rögzítse a megtett kilométereket. A résztvevők között értékes nyereményeket, köztük MOL Bubi éves és féléves bérleteket sorsolnak ki. A kampányról a https://bringazzamunkaba.hu/ oldalon olvashat bővebb információt.


mol_bubi

Szeptemberben is reggelivel várjuk a bringásokat!

2019. szeptember 4.

2019. szeptember 5-én (csütörtökön), reggel 7 és 9.30 között ismét bringás reggelire várjuk az Erzsébet téri MOL Bubi gyűjtőállomás mellett a MOL Bubival vagy a saját kerékpárral érkezőket. A BKK munkatársai péksüteménnyel, gyümölccsel és innivalóval kínálják majd őket. Kérjük, az ital elfogyasztásához hozzanak magukkal kulacsot, bögrét, a környezettudatosság jegyében ugyanis nem dobozos, hanem kimért üdítőt adunk a reggelihez a legzöldebb közlekedési eszközön utazóknak. Érkezzen bringával, és kóstolja meg a finomságokat!


mol_bubi

MOL Bubi a Sziget Fesztiválon

2019. augusztus 6.

Az Óbudai-szigeten idén 2019. augusztus 7. és 13. között rendezik Sziget Fesztivált. A fesztivál területén, a BKK standján mindennap, 10 és 18 óra között várják mindazokat, akik szeretnék megismerni a legzöldebb közlekedési eszközt, a MOL Bubit. A helyszínen csak kipróbálhatjátok az almazöld bringákat, amelyeket felvenni és letenni a városban a már ismert 143 gyűjtőállomáson lehet.


mol_bubi

Reggeli a Szent Gellért téri Mobilitási ponton

2019. június 24.

2019. június 25-én (kedden), reggel 7 és 9 között a C4P Mobilitási Pont gyűjtőállomás mellett reggeli várja az arra MOL Bubi bringával, vagy más megosztási alapon működő közösségi közlekedési rendszer eszközeivel érkezőket. A C4P Mobilitási Pont gyűjtőállomás az Európai Unió Horizont 2020 kutatási és innovációs programjának, a „Városok az emberekért (Cities-4-People)” projekt keretében kialakított Mobilitási pont része, amelynek lényege, hogy többféle közlekedési mód, szolgáltatás érhető el mindenki számára egy központi helyen, kis területre koncentrálva.


mol_bubi

„Tedd Meg MAgadért!” – MOL Bubival is

2019. május 23.

2019. május 25-én (szombaton) az érdeklődők a MOL Bubi kerékpárokat is kipróbálhatják a margitszigeti „Tedd Meg MAgadért!” rendezvényen. A családi önkéntes virágültető napon színes programokon lehet részt venni. A szökőkút közelében található MOL Bubi gyűjtőállomásnál izgalmas játék vár mindenkit 10 és 18 óra között. További információért kattintson ide!


mol_bubi

Bringázzon a munkába MOL Bubival

2019.május 6.

2019. május 6. és május 31. között rendezik meg a tizenhatodik Bringázz a munkába! kampányt, amihez idén a MOL Bubival is lehet csatlakozni. Töltse le az ingyenes BikeCitizens applikációt, és rögzítse a MOL Bubival vagy a saját kerékpárral megtett kilométereket. A csapatban részt vevők között értékes nyereményeket sorsolnak ki. A kampányról a https://bringazzamunkaba.hu/ oldalon olvashat bővebb információt.


mol_bubi

Tavaszi bringás reggeli az Erzsébet téri MOL Bubi gyűjtőállomás mellett

2019. május 3.

2019. május 6-án (hétfőn), reggel 7 és 9:30 között az Erzsébet téri MOL Bubi gyűjtőállomás mellett bringás reggeli várja az arra kerekezőket. A Magyar Kerékpárosklub által szervezett eseményhez a BKK immár harmadik éve csatlakozott. A József Attila utca és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán lévő gyűjtőállomás mellett péksütemény, gyümölcs és innivaló várja a MOL Bubival vagy saját kerékpárral közlekedőket.


mol_bubi

MOL Bubi bringán érkezik a Mikulás

2018. december 4.

2018. december 6-án, csütörtökön 14 és 16 óra között ismét Budapestre látogat a MOL Bubi Mikulás, és az almazöld bringával a belváros forgalmasabb útvonalait kerekezi körbe, hogy apró meglepetéssel ajándékozza meg az arra közlekedőket.


mol_bubi

Őszi bringás reggeli

2018. szeptember 18.

2018. szeptember 20-án (csütörtökön), reggel 7 és 9:30 között bringás reggeli várja az Erzsébet téri MOL Bubi gyűjtőállomás mellett a MOL Bubival vagy a saját bringával érkezőket. A BKK munkatársai péksüteménnyel, gyümölccsel és innivalóval kínálják a kerékpárral érkezőket. Ráadásul a MOL Bubi negyedik születésnapja alkalmából akár egy-egy szelet tortát is kóstolhatnak, sőt négy szerencsés arra kerekező MOL Bubi ajándékcsomagot is hazavihet. Érkezzen bringával, és kóstolja meg a finomságokat!


mol_bubi

MOL Bubi a Mobilitási Hét családi hétvégén az Andrássy úton

2018. szeptember 14.

2018. szeptember 15-én és 16-án (szombaton és vasárnap) a Mobilitási Hét családi hétvégén az Andrássy út–Nagymező utca MOL Bubi gyűjtőállomásnál az érdeklődők megismerkedhetnek a MOL Bubi bringák használatával és alkatrészeivel is mindkét nap 10 és 18 óra között. A kreatív fotófalnál játékos képeket készíthet az egész család. Amíg a kisebbek a MOL Bubi sátránál vidám színezőkekkel szórakozhatnak, addig a nagyobbak a sátor melletti szlalompályán próbálhatják ki az almazöld kerékpárokat. Részletes program: https://bkk.hu/mobilitasihet/


mol_bubi

MOL Bubi a Sziget Fesztiválon

2018. augusztus 8.

Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvényét, a Sziget Fesztivált 2018. augusztus 8. és 14. között rendezik Budapesten, az Óbudai-szigeten. A fesztivál területén, a BKK standjánál a BKK munkatársai mindennap 10 és 18 óra között várják az érdeklődőket a legtrendibb közöségi közlekedési eszközzel, a MOL Bubival. A helyszínen, a MOL Bubi gyűjtőállomásnál elhelyezett almazöld bringákat azonban csak kipróbálni lehet, azokat felvenni és letenni a városban a már ismert 126 gyűjtőállomáson lehet. Minden érdeklődőt várunk.


mol_bubi

MOL Bubi a Tedd meg MAgadért! rendezvényen

2018. június 1.

2018. június 2-án (szombaton) az érdeklődők a MOL Bubi kerékpárokat is kipróbálhatják a margitszigeti Tedd meg MAgadért! rendezvényen. Az ingyenes környezettudatos családi és sportnapon közösségi virágültetés, sportprogramok, koncertek várják a kicsiket és a nagyokat. A Margitszigeten, a szökőkút közelében található MOL Bubi gyűjtőállomásnál a legzöldebb közösségi közlekedési eszköz használatát is megtanulhatjátok 10 és 18 óra között. További információért kattintson ide!


mol_bubi

Közlekedjen MOL Bubival a Múzeumok Éjszakáján!

2018. május 25.

A Múzeumok Éjszakája program helyszínei könnyen megközelíthetők a MOL Bubi kerékpárokkal is, hiszen szinte minden belvárosi múzeum közelében található MOL Bubi gyűjtőállomás. 2018. május 25. és június 23. között kedvezményesen, fél áron, mindössze 3900 forintért* lehet megvásárolni a BKK Ügyfélközpontokban a negyedéves „Múzeumi MOL Bubi bérlet”-et. (*Amennyiben hozzájárul ahhoz, hogy a BKK Zrt. az Adatkezelési Tájékoztatóban foglalt feltételek szerint üzletszerzési célú üzeneteket küldjön, fél áron vásárolhatja meg a bérletet.) Részletek: bkk.hu/muzej-2018


mol_bubi

Bringázzon a munkába MOL Bubival!

2018. május 14.

2018. május 14. és június 10. között tart a Bringázz a munkába! kampány. Az ingyenesen letölthető BikeCitizens applikációval lehet részt venni, melyben a MOL Bubival vagy saját kerékpárral megtett kilométereket lehet rögzíteni, és a résztvevők között értékes nyereményeket sorsolnak ki. A kampányról a http://www.bringazzamunkaba.hu/ oldalon olvasható bővebb információ.


mol_bubi

Bringás reggeli az Erzsébet téri MOL Bubi gyűjtőállomásnál

2018. május 7.

2018. május 8-án (kedden), reggel 7 és 9:30 között az Erzsébet téri MOL Bubi gyűjtőállomás mellett péksütemény és gyümölcs várja a MOL Bubi bringával vagy saját kerékpárral útnak indulókat. A BKK idén is csatlakozott a Bringás reggeli elnevezésű eseményhez, amelyet a Magyar Kerékpárosklub szervezett. Munkatársaink az Erzsébet téri MOL Bubi gyűjtőállomásnál (József Attila utca és a Bajcsy-Zsilinszky út sarka) várják a kerékpárral közlekedőket. Bringázzon MOL Bubival, és indítsa a napot velünk!


mol_bubi

Tavaszi meglepetés március 21-én

2018. március 20.

A csillagászati tavasz 2018. március 21-én kezdődik, ebből az alkalomból több MOL Bubi gyűjtőállomásnál is színes meglepetés vár mindenkit, aki aznap az almazöld bringákkal közlekedik. Lassan a természet is virágba borul, válassza a legzöldebb közösségi közlekedési eszközt mindennap!


mol_bubi

Meglepetéssel vár mindenkit a MOL Bubi Mikulás!

2017. december 5.

2017. december 6-án, szerdán 11 és 14 óra között néhány MOL Bubi gyűjtőállomásnál (Erzsébet tér, Kálvin tér, Fővám tér, Astoria) a MOL Bubi Mikulás meglepetéssel várja az almazöld bringával közlekedőket. Pattanjon MOL Bubira és találkozzon a MOL Bubi Mikulással!


mol_bubi

Születésnapi meglepetés az Autómentes Napon

2017. szeptember 21.

2017. szeptember 22-én, az Autómentes Napon meglepetés várja azokat, akik a leginkább környezettudatos közlekedési eszközt, a MOL Bubi bringát választják. A MOL Bubi harmadik születésnapja alkalmából rendezett akcióban reggel 7 és 9 óra között, valamint 17 és 19 óra között az Erzsébet téri, a Fővám téri vagy a Jászai Mari téri MOL Bubi gyűjtőállomáshoz MOL Bubival érkezők – vagy az innen indulók – ViWa vitaminvízzel, valamint MOL Bubi ajándékokkal lehetnek gazdagabbak. Részeletek: molbubi.bkk.hu/szuletesnap


mol_bubi

MOL Bubi az Európai Mobilitási Hétvégén

2017. szeptember 14.

2017. szeptember 16–17-én, az Európai Mobilitási Hétvégén, az Andrássy úton sokféle izgalmas programon lehet részt venni, többek között a MOL Bubi harmadik születésnapja alkalmából rendezett Instagram-játékban is. Az Andrássy út–Nagymező utca MOL Bubi gyűjtőállomásnál felállított fotófalaknál lehet kép(ek)et készíteni, majd feltölteni #szulinaposmolbubi hashtaggel az Instagramra. 20 szerencsés nyertes szeptember 18-án egy-egy ajándékcsomagot nyer MOL Bubi pólós Bernát plüssmackóval és újrahasznált molinóból készült dizájnpénztárcával. A játékról részletek a molbubi.bkk.hu/szuletesnap oldalon olvasható.


mol_bubi

A MOL Bubi is részt vesz a 25. Sziget Fesztiválon

2017. augusztus 4.

2017. augusztus 9. és 16. között a 25. Sziget Fesztiválra a MOL Bubi is kitelepül, munkatársai a BKK Ügyfélpontja mellett 10 és 18 óra között mutatják meg, milyen könnyű is az almazöld kerékpárokat használni. Az érdeklődők a helyszínen 24 órás, 72 órás és 7 napos MOL Bubi jegyet is vásárolhatnak, mellyel 123 gyűjtőállomásnál vehetik fel, illetve tehetik le az almazöld kerékpárokat.


mol_bubi

Fedezze fel a műalkotásokat MOL Bubival!

2017. június 6.

2017. június 24-én (szombaton), a Múzeumok Éjszakája idén is színes programkínálattal várja az érdeklődőket a fővárosban. Hogy minél több múzeumot felfedezhessen, válassza a MOL Bubit, és látogasson el két keréken az éjszakai programokra. A Múzeumok Éjszakája karszalag mellé kapott MOL Bubi szórólap bemutatásával 2017. június 13. és július 16. között kedvezményesen, fél áron, mindössze 3900 forintért* vásárolhatja meg a negyedéves „Múzeumi MOL Bubi bérletet”.

További részleteket itt olvashat.


mol_bubi

Budapest Cycling Challenge 2017

2017. június 1.

2017. június 1. és 30. között rendezik meg a budapesti közösségek és intézmények bringás kihívását a Budapest Cycling Challenge-et. A verseny időtartama alatt a kerékpárral közlekedők egyénileg és csapatokban is összemérhetik magukat a megtett kilométerek alapján az ingyenesen letölthető Naviki mobilapplikációt használva. A versenyben részt vevők értékes nyereményeket nyerhetnek.

További információért ide!


mol_bubi

MOL Bubi a Dunai Regattán

2017. május 4.

2017. május 6-án, szombaton az érdeklődők kipróbálhatják a MOL Bubi almazöld kerékpárokat az ötödik Dunai Regatta sport- és kulturális rendezvényen a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem előtt található MOL Bubi gyűjtőállomásnál. A résztvevők kipróbálhatják a kerékpárokat, ezenkívül izgalmas ügyességi versenyen MOL Bubi ajándéktárgyakat nyerhetnek. A rendezvényen a MOL Bubi munkatársai 12 és 19 óra között várják az érdeklődőket.

A Dunai Regatta programjáról bővebb információt itt olvashatnak.


mol_bubi

European Cycling Challenge 2017

2017. április 21.

A European Cycling Challenge Európa egyik legnagyobb városi kerékpáros-kihívása, melyet minden évben május 1. és 31. között rendeznek meg, és melyhez 2017-ben Budapest is csatlakozik. A verseny időtartama alatt a részt vevő európai városokban a kerékpárral közlekedők az ingyenesen letölthető Naviki mobilapplikációt használva versenghetnek egymással a megtett kilométerek alapján. Bringázzunk együtt Európa városaival! További információért kattintson ide!


mol_bubi

A MOL Bubi a Mobilitási Hét családi hétvégéjén

2016. szeptember 16.

2016. szeptember 17-én és 18-án (szombaton és vasárnap) a Mobilitási Hét családi hétvégéjén az Andrássy útra látogatók a közösségi közlekedés legfiatalabb tagjával, a MOL Bubival is megismerkedhetnek, sőt a helyszínen kvízjátékban is részt vehetnek. Egy MOL Bubi pólós Bernát plüssmackót, valamint egy MOL Bubi ajándékcsomagot sorsolunk ki naponta azok között, akik a kvízkérdésekre helyesen válaszolnak. A BKK munkatársai mindkét nap 10-től 18-ig az Andrássy út–Nagymező utca MOL Bubi gyűjtőállomásnál várják az érdeklődőket.
A családi hétvége programjairól további részletek: bkk.hu/mobilitasihet


mol_bubi

MOL Bubi a Sziget Fesztiválon

2016. augusztus 4.

2016. augusztus 10. és 17. között rendezik meg a Sziget Fesztivált, ahová a MOL Bubi idén is kitelepül. A fesztivál területén a BKK ügyfélpontja mellett a szigetlakók kipróbálhatják a MOL Bubi bringákat, és a rendszer használatával is megismerkedhetnek az ideiglenesen telepített gyűjtőállomásnál. A BKK munkatársai 10 és 18 óra között megmutatják, milyen egyszerű a MOL Bubit használni. A helyszínen a 24 órás, a 72 órás vagy a 7 napos MOL Bubi jegyeket is megvásárolhatja, aki szeretné. A fesztivál területén elhelyezett gyűjtőállomásnál csak az almazöld bringák használatát lehet kipróbálni, a MOL Bubi kerékpárokat a fesztivál ideje alatt is a már ismert 99 gyűjtőállomásnál lehet felvenni és letenni.


mol_bubi

Múzeumból múzeumba MOL Bubival!

2016. június 14.

2016-ban a MOL Bubi is csatlakozott a Múzeumok Éjszakája rendezvényhez. Az éjszakai programra megváltott karszalag mellé MOL Bubi szórólapot kapnak a résztvevők, amellyel megvásárolhatják a „Múzeumból múzeumba negyedéves MOL Bubi bérlet”-et fél áron, mindössze 3900 Ft-ért. A bérletet 2016. június 14. és július 14. között a BKK Ügyfélközpontjaiban személyes szerződéskötés útján lehet megvásárolni a karszalag mellé kapott szórólap bemutatásával és leadásával.

További részleteket itt olvashat.


mol_bubi

A MOL Bubi a IV. Tedd meg magadért! rendezvényen

2016. május 19.

2016. május 21-én a Tedd meg magadért! rendezvényen a MOL Bubi kerékpárok használatával is megismerkedhetnek az érdeklődők a margitszigeti gyűjtőállomásnál. 10 órától a helyszínen a BKK munkatársai megmutatják, milyen egyszerű a terminál és a biciklik használata, valamint arról is tájékoztatnak, milyen jeggyel és bérlettel vehető igénybe a közbringarendszer. Az almazöld kerékpárokkal ügyességi versenyben is részt lehet venni, valamint a közösségi közlekedéssel kapcsolatos kérdésekre a Közmű sétányon, a BKK standjánál kaphatnak válaszokat az érdeklődők.

További információkért kattintson ide!


mol_bubi

MOL Bubi a Dunai Regattán

2016. május 5.

2016. május 7-én, a Dunai Regatta egész napos sport- és kulturális rendezvény ideje alatt a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem előtti MOL Bubi gyűjtőállomásnál a MOL Bubi munkatársai megmutatják miért jó a közbringarendszer és választ adnak a közbringarendszerrel kapcsolatos kérdésekre. Érdemes kilátogatni, mert a MOL Bubi bringák kipróbálásán kívül a sárkányhajós és evezősversenyeket lehet megtekinteni, és az egyéb látványos sporteseményeken, koncerteken is részt lehet venni!

A programokról bővebben itt olvashat.


mol_bubi

MOL Bubi az Utazás kiállításon

2016. március 1.

Az Utazás kiállításon a MOL Bubi közbringarendszerről is ízelítőt kaphatnak a látogatók a Hungexpón. Az almazöld bringák a 2016. március 3-ától 6-áig tartó rendezvényen 10 és 18 óra között a kiállítás belföldi díszvendége, Budapest standján található, az A pavilonban. A helyszínen a BKK munkatársai tájékoztatnak a közbringarendszerről, amely 1150 biciklivel és 98 gyűjtőállomással környezettudatos, gyors alternatívát kínál a belvárosi közlekedéshez.

További információért kattintson ide!


mol_bubi

MOL Bubi az Autómentes Hétvégén

2015. szeptember 17.

A MOL Bubit már sokan ismerik és használják, hiszen több mint egy éve üzemel. Szeptember 19-én és 20-án (szombaton és vasárnap) az Autómentes Hétvégén, az Andrássy útra látogatók közül azok is megtudhatják, hogy milyen egyszerű a közbringarendszer használata, akik eddig még nem próbálták. Nekik az Andrássy út–Nagymező utcai gyűjtőállomásnál a BKK munkatársai mindkét nap 10 és 18 óra között mutatják meg a MOL Bubi használatát. A helyszínen MOL Bubi ajándékokat is kaphatnak, akik helyesen válaszolnak a kvízjáték kérdéseire. A TweedRun kerekezős baráti társaság szeptember 19-én 10:15-től gurul végig az Andrássy úton a 20-as és a 30-as évek vintage stílusában. Az Andrássy út–Nagymező utcai gyűjtőállomás mellett profiknak fejlesztett bringaszimulátor tesztelésére is lehetőség lesz. A hétvégi program zárásaként a BKK Színpadán szeptember 20-án, 17 órakor a MOL Bubi új arcai, a Group’n’Swing zenekar ad koncertet.
Programokról további részletek: https://www.bkk.hu/mobilitasihet


mol_bubi

MOL Bubi a IX. BME Egyetemi Napokon

2015. szeptember 15.

2015. szeptember 17-én, csütörtökön a MOL Bubi is kitelepül a IX. BME Egyetemi Napokra. A bejárat melletti demó gyűjtőállomásnál a BKK munkatársai 12 és 18 óra között megmutatják, milyen egyszerű a közbringarendszer használata. Felhívjuk a figyelmet, hogy itt csak kipróbálni lehet a MOL Bubit, a kerékpárokat ezen a helyen nem lehet sem felvenni, sem letenni. Az almazöld kerékpárok kipróbálásán túl MOL Bubi ajándékokat is nyerhetnek, akik helyesen válaszolnak kvízjátékunk kérdéseire. A MOL Bubival a fesztiválra érkezők a közeli Pázmány Péter sétány–ELTE, valamint a Petőfi híd–Buda gyűjtőállomásnál vehetik fel és tehetik le a bringákat.


mol_bubi

MOL Bubi születésnap

2015. szeptember 6.

2015. szeptember 8-án egyéves a MOL Bubi közbringarendszer. Gyere, és ünnepeld velünk a MOL Bubi egyéves születésnapját az első magántőke bevonásával épült gyűjtőállomás közelében lévő Grundban! Ha a helyszínen felmutatod MOL Bubi bérletedet, meghívunk egy italra és harapnivalóra. Érkezz időben, és vegyél részt barátaiddal kvízjátékunkon, mert a legjobb csapatnak 4 db negyedéves MOL Bubi bérletet adunk. Ha kedvez a szerencse, akkor a születésnapi tombolán MOL Bubi ajándékot is nyerhetsz. A rendezvényen való részvétel a limitált létszám miatt előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékotokat az esemény Facebook oldalán tudjátok jelezni.

Időpont: 2015. szeptember 8., 19–21

Helyszín: A Grund (Budapest, 1082 Nagytemplom u. 30.)


mol_bubi

Próbáld ki pénteken!

2015. június 29.

Nyáron, a tanítási szünetben is sokan közlekednek kerékpárral. Akiknek nincs saját biciklijük, vagy nem szeretik a belvárosban használni, azok számára ilyenkor is kézenfekvő megoldás a MOL Bubi. Bizonyára vannak olyanok, akik még nem próbálták ki a közbringát. Nekik van most lehetőségük megismerkedni a zöld bringákkal. A közbringát könnyű használni, amit bárki megtapasztalhat, ha ellátogat júliusban minden pénteken a MOL Bubi rendezvényeire. A forgalmas helyeken található MOL Bubi gyűjtőállomásoknál a BKK munkatársai mutatják be az érdeklődőknek a terminálok és kerékpárok használatát. A közbringák kipróbálását most egy új termék is segíti. Azok számára ajánlott az új negyedéves bérlet, akik csak rövidebb időszakra szeretnék használni a bringákat. Július 1-jétől már negyedéves bérlet vásárlására is van lehetőség. További információért, kattintson ide!


mol_bubi

A MOL Bubi buli, érdemes kipróbálni!

2015. április 9.

A MOL Bubi buli, ezt már sokan tudják. Bizonyára vannak olyanok is, akik régóta szemeznek a zöld bringával, de sosem merték kipróbálni. A közbringa használata egyszerű, erről bárki megbizonyosodhat, ha ellátogat az alábbi rendezvényekre és a közelükben található MOL Bubi gyűjtőállomásokhoz. Munkatársaink segítségével minden érdeklődő megtapasztalhatja, hogy milyen könnyű használni a közbringákat.

További információért kattintson ide!