MOL Bubi díjszabás magánszemélyek részére

2020. március 16-ától kedvezményes havi MOL Bubi bérletet vásárolhat 100 forintért.

MOL Bubi
24 órás jegy
MOL Bubi
72 órás jegy
MOL Bubi
hetijegy
MOL Bubi
30 napos bérlet
MOL Bubi
negyedéves bérlet
MOL Bubi
féléves bérlet
MOL Bubi
éves bérlet
MOL Bubi
negyedéves bérletre váltható kupon
MOL Bubi
féléves bérletre váltható kupon
MOL Bubi
éves bérletre váltható kupon
500 Ft 1000 Ft 2000 Ft 100 Ft 5 000 Ft 8 000 Ft 12 000 Ft 5 000 Ft 8 000 Ft 12 000 Ft

TOVÁBB A VÁSÁRLÁSHOZ

Érvényes jeggyel vagy bérlettel a MOL Bubi bringák használata az első 30 percben minden egyes alkalommal díjmentes. 30 percen túli folyamatos használat esetén külön használati díjat is kell fizetni, melynek összege a túlhasználat idejétől függően fokozatosan emelkedik.

Mi a kedvezményes havi MOL Bubi bérlet?

A 100 forintos bérlet 30 napos hozzáférést tesz lehetővé, amely minden egyes alkalommal 30 perces bringázást jelent további díj megfizetése nélkül. 30 percen túli folyamatos használat esetén külön használati díjat is kell fizetni, amelynek összege a túlhasználat idejétől függően fokozatosan emelkedik. Ezért célszerű a közbringarendszer igénybevétele előtt feltölteni a felhasználói egyenleget. A kedvezményes havi bérlettel egyszerre csak egy kerékpárt lehet felvenni.

Jegyinformációk

Mi a MOL Bubi jegy?

A MOL Bubi jegy rövid távú (24 óra, 72 óra, vagy 7 napos) hozzáférést biztosít a közbringarendszerhez. A jegy érvényességi ideje alatt a MOL Bubi kerékpárok használata az első 30 percben minden egyes alkalommal díjmentes. 30 percen túli folyamatos használat esetén már külön használati díjat is kell fizetni, amelynek összege a túlhasználat idejétől függően fokozatosan emelkedik.

Jegyvásárláskor a felhasználó bankszámláján – kerékpáronként – 25 000 forintot előzetesen zárolnak. A jegy érvényességi idejének lejártakor történik az elszámolás, amikor ebből az összegből levonják a megvásárolt jegy árát, a 30 percen túli kerékpárhasználat díját, valamint az áfás számla postázási költségét (amennyiben ez utóbbit előzetesen kérte). Az összeg felszabadítása a bankkártyát kibocsátó társaság vagy bank eljárásrendjének megfelelő időtartamon belül történik.

Hol vásárolható MOL Bubi jegy?

Jegyet az érintőképernyős terminálokkal rendelkező MOL Bubi gyűjtőállomásokon, a molbubi.bkk.hu weboldalon vagy az ingyenesen letölthető MOL Bubi mobilalkalmazáson keresztül lehet vásárolni.

Meddig érvényes a jegy?

A jegyek érvényességi ideje a vásárlás időpontjában (nap, óra, perc) kezdődik, és 24 óra, 72 óra vagy 7 nap (168 óra) elteltével jár le.

Hány kerékpár használható egy jeggyel?

Egy jeggyel egy kerékpár használható. Egy felhasználó egyszerre 4 jegyet vásárolhat, tehát akár négy kerékpárt is használhat. Ebben az esetben a jegy ára és a zárolandó 25 000 forint kerékpáronként értendő.

Mit jelent a zárolt összeg?

Jegyvásárláskor a felhasználó bankszámláján – kerékpáronként – 25 000 forintot előzetesen zárolnak. A jegy érvényességi idejének lejártakor – tehát 24 óra, 72 óra vagy 168 óra múlva – történik az elszámolás, amikor ebből az összegből levonják a megvásárolt jegy árát, a 30 percen túli kerékpárhasználat díját, valamint az áfás számla postázási költségét (amennyiben ez utóbbit előzetesen kérte). Az összeg felszabadítása a bankkártyát kibocsátó társaság vagy bank eljárásrendjétől függően, az általa meghatározott időtartamon belül történik.

Bérletinformációk

Mi a MOL Bubi bérlet?

A MOL Bubi bérlet hosszú távú (havi, negyedéves, féléves vagy éves) hozzáférést biztosít a közbringarendszerhez. Érvényes bérlettel a MOL Bubi kerékpárok használata az első 30 percben minden egyes alkalommal díjmentes. 30 percen túli folyamatos használat esetén már külön használati díjat is kell fizetni, amelynek összege a túlhasználat idejétől függően fokozatosan emelkedik.

A MOL Bubi bérlet ára tartalmazza a 30 percen túli kerékpározásra felhasználható keretet: a negyedéves MOL Bubi bérlet 1000, a féléves MOL Bubi bérlet 3000, az éves MOL Bubi bérlet pedig 5000 forintot. A kedvezményes havi bérlet nem tartalmaz használati díjra fordítható keretet.

Mit jelent az egyenleg?

A MOL Bubi bérletekhez tartozó egyenleg két részből áll. Minden MOL Bubi bérlet ára tartalmaz 30 percen túli kerékpározásra felhasználható keretet: a negyedéves MOL Bubi bérlet 1000, a féléves MOL Bubi bérlet 3000, az éves MOL Bubi bérlet pedig 5000 forintot. A kedvezményes havi bérlet nem tartalmaz használati díjra fordítható keretet. Az egyenleg másik része a felhasználó által opcionálisan feltöltött összegből áll. A rendszer negatív egyenleggel nem használható, csak a tartozás kiegyenlítése után.

Hol vásárolható bérlet?

MOL Bubi bérlet vásárlása a molbubi.bkk.hu weboldalon és az ingyenesen letölthető MOL Bubi mobilalkalmazáson keresztül lehetséges.

Meddig érvényes a bérlet?

A bérletek érvényességi ideje a megvásárlási időpontjától kezdődik, és 1, 3, 6, illetve 12 hónap elteltével jár le.

Mi a teendő, ha lejárt a bérlet érvényessége?

A bérlet érvényességének lejáratát követően lehet új bérletet vásárolni a molbubi.bkk.hu weboldalon és a MOL Bubi mobilalkalmazáson keresztül.

Hány kerékpár használható egy bérlettel?

Egy MOL Bubi bérlettel egyszerre akár 4 kerékpár használható. A kedvezményes havi bérlettel egyszerre egy kerékpárt lehet felvenni.

Mit jelent a felhasználható keret?

Minden MOL Bubi bérlet ára tartalmazza a 30 percen túli kerékpározásra felhasználható keretet. A negyedéves MOL Bubi bérlet 1000, a féléves MOL Bubi bérlet 3000, az éves MOL Bubi bérlet pedig 5000 forintot. A kedvezményes havi bérlet nem tartalmaz használati díjra fordítható keretet.

Kuponinformációk

Mi a MOL Bubi kupon?

A MOL Bubi negyedéves, féléves és éves bérlet kupon formájában is megvásárolható, ajándékba adható.

Hol vásárolható MOL Bubi kupon?

A MOL Bubi kupon megvásárlására a BKK Központi Ügyfélszolgálatán (1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19–21.) van lehetőség.

Ki válthatja be a kupont?

A megvásárolt, egyedi azonosítóval ellátott kuponok nem névre szólnak, beváltásukra a BKK Ügyfélközpontjaiban a 14. életévüket betöltött, magyarországi lakóhellyel rendelkező személyek jogosultak. A MOL Bubi kupon beváltója hozzájárul ahhoz, hogy számára a BKK Zrt. az Adatkezelési tájékoztatóban foglalt feltételek szerint üzletszerzési célú üzeneteket küldjön.

Meddig érvényes a kupon?

A MOL Bubi kupont a kiállításától számított 3, 6 vagy 12 hónapon belül lehet beváltani MOL Bubi bérletre. A beválthatóság időtartamát a kupon által képviselt MOL Bubi bérlet típusa határozza meg. A kiváltott bérlet érvényességi ideje a szerződéskötést követő aktiválás időpontjában (nap, óra, perc) kezdődik, és 3, 6, illetve 12 hónap elteltével jár le.

További ajánlataink

Szemeszterbérlettel olcsóbb a féléves MOL Bubi bérlet?

A vásárlás napján az érvényes közösségi közlekedési szemeszterbérlettel rendelkező köz- és felsőoktatásban részt vevő diákok normál áron 10 000 forintért, promóciós áron pedig 6400 forintért vásárolhatnak féléves MOL Bubi bérletet.

Éves közösségi közlekedési Budapest-bérlettel rendelkezők számára is olcsóbb az éves MOL Bubi bérlet?

A vásárlás napján az érvényes éves közösségi közlekedési Budapest-bérlettel rendelkezők normál áron 9 450 forintért, promóciós áron pedig 6000 forintért vásárolhatnak éves MOL Bubi bérletet.

Egyéb díjak

A MOL Bubi kártya elvesztése, megsemmisülése vagy megrongálódása esetén a kártya pótlásának díja 500 forint. Amennyiben a MOL Bubi kártya a rendeltetésszerű használat során vált használhatatlanná, a kártya pótlásának díja nem terheli a felhasználót.

Az elektronikus tranzakcióról igényelt áfás számla díja 500 forint.