MOL Bubi díjszabás magánszemélyek részére

Új MOL Bubi terméket már nem lehet vásárolni. A MOL Bubi közbringarendszer 2021-es megújulása előtt ebben az évben november 29-én használhatók utoljára az almazöld kerékpárok. A 2020. október 28-a után vásárolt 100 Ft-os havibérletek árát teljes egészében visszafizetjük, illetve természetesen gyors és ügyfélbarát kompenzációt biztosítunk azoknak is, akiknek a negyedéves, féléves, illetve éves bérletük a november 29-ei leállást követően járna le.
A kompenzáció módjáról később tájékoztatjuk az érintetetteket.

Érvényes bérlettel a MOL Bubi bringák használata az első 30 percben minden egyes alkalommal díjmentes. 30 percen túli folyamatos használat esetén külön használati díjat is kell fizetni, melynek összege a túlhasználat idejétől függően fokozatosan emelkedik.

Bérletinformációk

Mi a kedvezményes havi MOL Bubi bérlet?

A 100 forintos bérlet 30 napos hozzáférést tesz lehetővé, amely minden egyes alkalommal 30 perces bringázást jelent további díj megfizetése nélkül. 30 percen túli folyamatos használat esetén külön használati díjat is kell fizetni, amelynek összege a túlhasználat idejétől függően fokozatosan emelkedik. Ezért célszerű a közbringarendszer igénybevétele előtt feltölteni a felhasználói egyenleget. A kedvezményes havi bérlettel egyszerre csak egy kerékpárt lehet felvenni.

Mit jelent az egyenleg?

A MOL Bubi bérletekhez tartozó egyenleg két részből áll. A kedvezményes havi bérlet nem tartalmaz használati díjra fordítható keretet. Az egyenleg másik része a felhasználó által opcionálisan feltöltött összegből áll. A rendszer negatív egyenleggel nem használható, csak a tartozás kiegyenlítése után.

Hol vásárolható bérlet?

MOL Bubi bérlet vásárlása a molbubi.bkk.hu weboldalon és az ingyenesen letölthető MOL Bubi mobilalkalmazáson keresztül lehetséges.

Meddig érvényes a bérlet?

A bérletek érvényességi ideje a megvásárlási időpontjától kezdődik, és 1 hónap elteltével jár le.

Mi a teendő, ha lejárt a bérlet érvényessége?

A bérlet érvényességének lejáratát követően lehet új bérletet vásárolni a molbubi.bkk.hu weboldalon és a MOL Bubi mobilalkalmazáson keresztül.

Hány kerékpár használható egy bérlettel?

A kedvezményes havi bérlettel egyszerre egy kerékpárt lehet felvenni.

Mit jelent a felhasználható keret?

A kedvezményes havi bérlet nem tartalmaz használati díjra fordítható keretet.

Egyéb díjak

A MOL Bubi kártya elvesztése, megsemmisülése vagy megrongálódása esetén a kártya pótlásának díja 500 forint. Amennyiben a MOL Bubi kártya a rendeltetésszerű használat során vált használhatatlanná, a kártya pótlásának díja nem terheli a felhasználót.

Az elektronikus tranzakcióról igényelt áfás számla díja 500 forint.