MOL Bubi díjszabás nem természetes személyek részére

2020. március 16-ától kedvezményes havi MOL Bubi bérletet vásárolhat 100 forintért.

MOL Bubi
negyedéves bérlet
MOL Bubi
féléves bérlet
MOL Bubi
éves bérlet
MOL Bubi
negyedéves bérletre váltható kupon
MOL Bubi
féléves bérletre váltható kupon
MOL Bubi
éves bérletre váltható kupon
5 000 Ft 8 000 Ft 12 000 Ft 5 000 Ft 8 000 Ft 12 000 Ft

TOVÁBB A VÁSÁRLÁSHOZ

Érvényes jeggyel vagy bérlettel a MOL Bubi bringák használata az első 30 percben minden egyes alkalommal díjmentes. 30 percen túli folyamatos használat esetén külön használati díjat is kell fizetni, melynek összege a túlhasználat idejétől függően fokozatosan emelkedik.

Mi a kedvezményes havi MOL Bubi bérlet?

A 100 forintos bérlet 30 napos hozzáférést tesz lehetővé, amely minden egyes alkalommal 30 perces bringázást jelent további díj megfizetése nélkül. 30 percen túli folyamatos használat esetén külön használati díjat is kell fizetni, amelynek összege a túlhasználat idejétől függően fokozatosan emelkedik. Ezért célszerű a közbringarendszer igénybevétele előtt feltölteni a felhasználói egyenleget. A kedvezményes havi bérlettel egyszerre csak egy kerékpárt lehet felvenni.

Bérletinformációk

Mi a MOL Bubi bérlet?

A MOL Bubi bérlet hosszú távú (havi, negyedéves, féléves vagy éves) hozzáférést biztosít a közbringarendszerhez. Érvényes bérlettel a MOL Bubi kerékpárok használata az első 30 percben minden egyes alkalommal díjmentes. 30 percen túli folyamatos használat esetén már külön használati díjat is kell fizetni, amelynek összege a túlhasználat idejétől függően fokozatosan emelkedik.

A MOL Bubi bérlet ára tartalmazza a 30 percen túli kerékpározásra felhasználható keretet: a negyedéves MOL Bubi bérlet 1000, a féléves MOL Bubi bérlet 3000, az éves MOL Bubi bérlet pedig 5000 forintot. A kedvezményes havi bérlet nem tartalmaz használati díjra fordítható keretet.

Mit jelent az egyenleg?

A MOL Bubi bérletekhez tartozó egyenleg két részből áll. Minden MOL Bubi bérlet ára tartalmaz 30 percen túli kerékpározásra felhasználható keretet: a negyedéves MOL Bubi bérlet 1000, a féléves MOL Bubi bérlet 3000, az éves MOL Bubi bérlet pedig 5000 forintot. A kedvezményes havi bérlet nem tartalmaz használati díjra fordítható keretet. Az egyenleg másik része a felhasználó által opcionálisan feltöltött összegből áll. A rendszer negatív egyenleggel nem használható, csak a tartozás kiegyenlítése után.

Hol vásárolható bérlet?

MOL Bubi bérletet a molbubi.bkk.hu weboldalon és az ingyenesen letölthető MOL Bubi mobilalkalmazáson keresztül lehet vásárolni. MOL Bubi bérlet vásárlásával kapcsolatos kérdés esetén, kérjük, érdeklődjön a [email protected] e-mail-címen vagy a BKK Központi Ügyfélszolgálatán, személyesen.

Meddig érvényes a bérlet?

A bérletek érvényességi ideje a megvásárlás időpontjától kezdődik, és 1, 3, 6, illetve 12 hónap elteltével jár le.

Mit jelent a felhasználható keret?

Minden MOL Bubi bérlet ára tartalmaz 30 percen túli kerékpározásra felhasználható keretet. A negyedéves MOL Bubi bérlet 1000, a féléves MOL Bubi bérlet 3000, az éves MOL Bubi bérlet pedig 5000 forint használati díjra felhasználható keretet tartalmaz. A kedvezményes havi bérlet nem tartalmaz használati díjra fordítható keretet.

Kuponinformációk

Mi a MOL Bubi kupon?

A MOL Bubi negyedéves, féléves és éves bérlet kupon formájában is megvásárolható, ajándékba adható.

Hol vásárolható MOL Bubi kupon?

A MOL Bubi kupon megvásárlására a BKK Központi Ügyfélszolgálatán (1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19–21.) van lehetőség.

Ki válthatja be a kupont?

A megvásárolt, egyedi azonosítóval ellátott kuponok nem névre szólnak, beváltásukra a BKK Ügyfélközpontjaiban a 14. életévüket betöltött, magyarországi lakóhellyel rendelkező személyek jogosultak.

Meddig érvényes a kupon?

A MOL Bubi kupon a kiállításától számított 3, 6 vagy 12 hónapon belül váltható bérletre. A beválthatóság időtartamát a kupon által képviselt bérlet típusa határozza meg. A kiváltott bérlet érvényességi ideje a szerződéskötést követő aktiválás időpontjában (nap, óra, perc) kezdődik, és 3, 6, illetve 12 hónap elteltével jár le.

Egyéb díjak

A MOL Bubi kártya elvesztése, megsemmisülése vagy megrongálódása esetén a kártya pótlásának díja 500 forint. Amennyiben a MOL Bubi kártya a rendeltetésszerű használat során vált használhatatlanná, a kártya pótlásának díja nem terheli a felhasználót.

Az elektronikus tranzakcióról igényelt áfás számla díja 500 forint.