5 éves a MOL Bubi – Vegyen részt Facebook-nyereményjátékunkban!

2019. szeptember 8-án ünnepli 5. születésnapját Budapest kedvenc almazöld kerékpárja, a MOL Bubi. Ünnepeljen velünk, vegyen részt a születésnap hetében zajló 5 napos nyereményjátékban, és értékes ajándékokat nyerhet.

Hogyan lehet részt venni a nyereményjátékban?

A születésnapi nyereményjátékban a Facebook-oldalon érvényes regisztrációval lehet részt venni. Ehhez nem kell mást tenni, mint a szeptember 9-én, 10 óra és szeptember 13-án, 24 óra között a MOL Bubi Facebook-oldalán közzétett 5 poszt egyikéhez hozzászólásban megírni, hogy miért szereti a MOL Bubit.

A nyereményjáték Játékszabályzatát és az Adatkezelési Tájékoztatót itt olvashatja el.

Ki vehet részt a nyereményjátékban?

A nyereményjátékban részt vehet minden 18. életévét betöltött természetes személy, aki a Facebook közösségi oldalon érvényes regisztrációval rendelkezik.

Időtartam: 2019. szeptember 9–13.

A sorsolás időpontja: 2019. szeptember 16.

Nyeremények:

5 db éves MOL Bubi bérletre váltható kupon

5 db féléves MOL Bubi bérletre váltható kupon

10 db MOL Bubi ajándékcsomag, melyek MOL Bubi pólós Bernát plüssmackót, vízálló hátizsákhuzatot, cipőre rögzíthető LED-es jelzőfényt, szilikonból készült kerékpáros-telefontartót, jegyzetfüzetet, kulacsot, üléshuzatot, láthatósági pántokat tartalmaznak.

Öt érv a MOL Bubi mellett

  1. A MOL Bubi zöld, és itt nem csak a közbringák színére gondolunk. A bicikli a leginkább környezetkímélő közlekedési eszköz a városban.
  2. Úgy lesz egészségesebb, hogy észre sem veszi: a rendszeres kerékpározás csökkenti a vérnyomást, a stresszt, a szív- és érrendszeri problémákat, ráadásul jókedvre derít.
  3. A MOL Bubi jól kombinálható más közösségi közlekedési formákkal, vele gyorsan és könnyen juthat el céljához. Utazása minden szakaszát az arra legalkalmasabb eszközzel teheti meg: könnyen válthat az almazöld bringára metróról, buszról, villamosról, hogy a zsúfolt belváros utcáin már azzal tegye meg az utat.
  4. Együtt kerekezhet barátaival, családjával, hiszen egy érvényes MOL Bubi bérlettel, egy időben akár négy kerékpárt is lehet használni.
  5. A MOL Bubi egyesíti az egyéni közlekedés szabadságát a kötöttpályás közlekedés megbízhatóságával, és megtapasztalhatja a városi bringázás élményét.