MOL Bubi díjszabás nem természetes személyek részére

Terméknév MOL Bubi
negyedéves bérlet
MOL Bubi
féléves bérlet
MOL Bubi
éves bérlet
Promóciós ár 1 5 000 Ft 8 000 Ft 12 000 Ft
Normál ár 7 800 Ft 12 500 Ft 18 900 Ft
Kupon promóciós ár 2 5 000 Ft 8 000 Ft 12 000 Ft
Kupon normal ár 7 800 Ft 12 500 Ft 18 900 Ft
Használati díjra
felhasználható keret
1 000 Ft 3 000 Ft 5 000 Ft
Bérelhető kerékpár 4 db 4 db 4 db
Megvásárolható
  • BKK Ügyfélközpont
  • MOL Bubi app
  • molbubi.bkk.hu
  • BKK Ügyfélközpont
  • MOL Bubi app
  • molbubi.bkk.hu
  • BKK Ügyfélközpont
  • MOL Bubi app
  • molbubi.bkk.hu

TOVÁBB A VÁSÁRLÁSHOZ

Érvényes jeggyel vagy bérlettel a MOL Bubi bringák használata az első 30 percben minden egyes bérlés alkalmával díjmentes. 30 percen túli folyamatos használat esetén külön használati díjat is kell fizetni, amelynek összege a túlhasználat idejétől függően fokozatosan emelkedik.

BÉRLETINFORMÁCIÓK

Hol vásárolható bérlet?

MOL Bubi bérlet vásárlására a BKK Ügyfélközpontjaiban van lehetőség. A személyes ügyintézést megkönnyíti az előregisztráció, amit a rendszer honlapján (molbubi.bkk.hu), vagy az ingyenes mobilalkalmazáson keresztül tehet meg. MOL Bubi bérletek esetében a felhasználható keretekkel a díjmentes 30 percen túli használat díját lehet kiegyenlíteni.

Meddig érvényes a bérlet?

A bérletek érvényességi ideje a megvásárlást követő aktiválás időpontjában (nap, óra, perc) kezdődik, és 3, 6, illetve 12 hónap elteltével jár le.

Mit jelent a promóciós ár? 1

Amennyiben vállalja, hogy a BKK Zrt.-vel hosszabb távú együttműködési megállapodást köt a szolgáltatás igénybevételére vonatkozóan, promóciós árú hozzáférési díj ellenében vásárolhatja meg a MOL Bubi bérletet.

KUPONINFORMÁCIÓK

Hol vásárolható kupon?

A MOL Bubi kupon megvásárlására a BKK Központi Ügyfélszolgálatán (1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19–21.) van lehetőség.

Mit jelent a promóciós ár? 2

Amennyiben vállalja ahhoz, hogy a BKK Zrt.-vel hosszabb távú együttműködési megállapodást köt a szolgáltatás igénybevételére vonatkozóan, promóciós árú hozzáférési díj ellenében vásárolhatja meg a MOL Bubi kupont.

Ki válthatja be a kupont?

A MOL Bubi kupon beváltója hozzájárul ahhoz, hogy számára a BKK Zrt. az Adatkezelési Tájékoztatóban foglalt feltételek szerint üzletszerzési célú üzeneteket küldjön. A megvásárolt, egyedi azonosítóval ellátott kuponok nem névre szólóak, 14. életévüket betöltött, magyarországi lakóhellyel rendelkező személyek jogosultak a kupon beváltására a BKK Ügyfélközpontjaiban.

Meddig érvényes a kupon?

A MOL Bubi kupon a kiállításától számított 3, 6, vagy 12 hónapon belül váltható be bérletre, a beválthatóság időtartamát a kupon által képviselt bérlet típusa határozza meg. A kiváltott bérlet érvényességi ideje a szerződéskötést követő aktiválás időpontjában (nap, óra, perc) kezdődik és 3, 6, illetve 12 hónap elteltével jár le. MOL Bubi kuponnal kiváltott negyedéves, féléves vagy éves bérlettel rendelkező felhasználók bankszámláján nem kerül zárolásra a 25.000 Ft kaució.

EGYÉB DÍJAK

A MOL Bubi kártya elvesztése, megsemmisülése vagy megrongálódása esetén a kártya pótlásának díja 500 Ft. Amennyiben a MOL Bubi kártya használhatatlanná válása a rendeltetésszerű használat során következett be, akkor a kártya pótlásának díja nem terheli a felhasználót.
Az elektronikus tranzakcióról igényelt áfás számla díja 500 Ft.